Πραγματική τέχνη σε ένα μπουκάλι, τα κρασιά του Τσαβδάρη είναι συναρπαστικά, τολμηρά, γευστικά  και προσιτά. Εξειδικευμένα και προσεκτικά αναμειγνύονται από σταφύλια που προέρχονται ειδικά  από την κεντρική περιοχή της Πέλλας. Ο παραγωγός   Γιώργος  Τσαβδάρης  επιλέγει τα σταφύλια που καλλιεργούνται σε καθορισμένες αμπελουργικές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Η Ελλάδα πρέπει σίγουρα να είναι στην κορυφή όταν πρόκειται για το κρασί. Εδώ είναι ένα νέο οινοποιείο Τσαβδάρη που αξίζει μια επίσκεψη. Ο Διόνυσος θα ήταν σίγουρα υπερήφανος.

Αμπελώνες Τσαβδάρη

Το οινοποιείο Γεώργιου Τσαβδάρη παράγει κρασί με σταφύλια από το δικό του αμπελώνα, και από αμπελώνες ιδιοκτησίας τοπικών αγροτών της περιοχής Πέλλας
Κρασιά Τσαβδάρη

Η Ελλάδα πρέπει σίγουρα να είναι στην κορυφή όταν πρόκειται για το κρασί. Εδώ είναι ένα νέο οινοποιείο Τσαβδάρη που αξίζει μια επίσκεψη. Ο Διόνυσος θα ήταν σίγουρα υπερήφανος.
Οίνο Προϊόντα Τσαβδάρη

Δείτε την σειρά από τα προϊόντα οίνου , μεγάλη ποικιλία κρασιών και τσίπουρο

Τσαβδάρης Οινοποιεία νόστιμα κρασιά Πενταπλάτανος Γιαννιτσά Πέλλας

wine press
bottling

Tο πάθος μας παράγει νόστιμα κρασιά

 

 

Ειδικοί γευσιγνώστες και λάτρεις του κρασιού πιστεύουν ότι οι βιολογικές ποικιλίες έχουν καθαρότερη και πιό έντονη γεύση, επειδή το κρασί παράγεται από σταφύλια που μεγαλώνουν σε υγιέστερο έδαφος. Στις βιολογικές καλλιέργιες ενθαρύνεται η πρόληψη παρά η θεραπεία.

 


 

Πνευματική ιδιοκτησία © Τσαβδάρης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται